HRVATSKI RADIO VALPOVŠTINA, Kralja Petra Krešimira IV 1

Radionica Yoge Domagoja Orlića u Gradskoj knjižnici i čitaonici Valpovo

Radionica Yoge Domagoja Orlića u Gradskoj knjižnici i čitaonici Valpovo

Nakon duže stanke, već poznati učitelj Yoge Domagoj Orlić održat će još jedan ciklus radionica Yoge u Gradskoj knjižnici i čitaonici Valpovo.

Radionice će se održati 18. i 19. 03. po sljedećem rasporedu:

  1. Radionica, u subotu 18.3. od 9 do 12h: uvodno predavanje i uvodna praksa, osobito prikladna potpunim početnicima s posebnim naglaskom na razumijevanje ljudskog zdravlja iz yogijskeperspektive i usvajanje temeljnih načela Yoge.
  1. Radionica, u subotu 18.3. od 17 do 20h: dublje razumijevanje uvjeta za postizanje i održavanje potpunog zdravlja i dublji uvid u Yogu kao prevencijsku i terapijsku praksu zajedno s nešto kompleksnijom praksom Yoge prilagođenom polaznicima tečaja.
  1. Radionica, u nedjelju 19.3. od 9 do 12h: razumijevanje integrativnog pristupa ljudskom


zdravlju iz očišta Yoge te kompletna praksa sklopljena s idejom potpore boljem fizičkom, mentalnom i emocionalnom zdravlju, to jest takva koja održava dobro zdravlje, povećava vitalnost i omogućuje dugovječnost.
Potrebno je ponijeti prostirku, vodu i udobnu odjeću za vježbanje i, kako je predavač naglasio, nikakvo prethodno iskustvo u Yogi nije potrebno i svi zaintetesirani su dobrodošli. Preporučena donacija po radionici je 10 eura.
Svi zainteresirani se mogu prijaviti na broj telefona 031/651-499 ili e-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Slične vijesti

Pratite nas na društvenim mrežama.