HRVATSKI RADIO VALPOVŠTINA, Kralja Petra Krešimira IV 1

PRVACI NA PRIJEMU KOD GRADONAČELNIKA

PRVACI NA PRIJEMU KOD GRADONAČELNIKA

Mlađi pioniri NK Valpovke Valpovo prvaci su 2. NL SREDIŠTE ISTOK „B“ u sezoni 2023./24.

Od 20 utakmica kroz prvenstvo pobijedili su u 18 i upisali samo dva poraza uz impresivnu gol razliku od + 101.

Omladinska škola Valpovke ne pamti ovakav veliki uspjeh.

Pod vodstvom trenera Ivana Peroševića i Dine Paulića sezonu 2023./24. su iznijeli:

LEO KOVAČIĆ, NIKO MUŽAR, GABRIJEL PEROŠEVIĆ, LUKA TALAFUK, NIKO REBRINA, FILIP BEREČIĆ, IVAN BABIĆ, IVAN ĐAKOVAC, PETTAR ŠIMIĆ, LEON VUK, MARKO ŠOVAGOVIĆ, TOMO VRANIĆ, RAFAEL GLAVICA, ALEKSANDAR VRANIĆ, MATEJ VIDAKOVIĆ, JAKOV BAGARIĆ (KAP.), LUKAS SOPIĆ, IVAN KNEŽEVIĆ, JAKOV SALITREŽIĆ, NIKA HERCEG, ERIKA PETROVIĆ, STJEPAN FRANCUZ, FILIP KOLENC, BORNA VIDAKOVIĆ I LUKA KOŠKI.

Prvake, njihovog trenera Peroševića i voditelja omladinske škole Maria Maltara ugostio je i naš gradonačelnik Matko Šutalo koji im je čestitao na osvojenom trofeju, zaželio im puno uspjeha u budućem radu uz naglasak da uz sport nikako ne smiju zapostaviti i školske obaveze.

„Dečki Valpovo je ponosno na vas. Puno generacija prije vas nije polučilo ovakav uspjeh. Nadam se da će vam ovo biti dodatan poticaj da još više trenirate, a vjerujem da će se i ostale kategorije ugledati na vas.

Grad će i dalje najviše ulagati u sportske škole i u školovanje trenera u svim našim udrugama jer smatram da je to temelj razvoja svakog sporta i sportaša.“ – rekao je na prigodnom druženju s prvacima gradonačelnik Šutalo.

Kapetan ekipe Jakov Bagarić gradonačelniku je za uspomenu uručio majicu prvaka.

Slične vijesti

Pratite nas na društvenim mrežama.