HRVATSKI RADIO VALPOVŠTINA, Kralja Petra Krešimira IV 1

Novčane potpore Grada Valpova za nabavku udžbenika i školskog pribora

Novčane potpore Grada Valpova za nabavku udžbenika i školskog pribora

Gradonačelnik Grada Valpova Matko Šutalo raspisao je javni poziv za dodjelu jednokratnih novčanih potpora učenicima osnovnih škola s područja grada Valpova u školskoj godini 2023./2024. Jednokratna novčana potpora iznosi 40 eura po učeniku te se dodjeljuje u svrhu nabavke udžbenika, školskog pribora i sličnog.

Pravo na dodjelu ove potpore imaju svi učenici Osnovne škole „Matije Petra Katančića“ Valpovo i učenici Osnovne škole Ladimirevci, uključujući i područne škole, od prvog do osmog razreda, koji su državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području grada Valpova.

Zahtjev se podnosi na propisanom obrascu, koji se može pronaći na stranici Grada Valpova. Obvezna dokumentacija koja se prilaže uz zahtjev za dodjelu potpore su preslika osobne iskaznice roditelja/skrbnika, preslika tekućeg računa roditelja/skrbnika te izjava o davanju privole za korištenje osobnih podataka. Zahtjev za dodjelom potpore sa svom propisanom dokumentacijom dostavlja se putem e-mail adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. isključivo u pdf formatu, a dostaviti se može i osobno te poštom na adresu: Grad Valpovo, Ured gradonačelnika, Matije Gupca 32, 31550 Valpovo.

Javni poziv otvoren je od 17. srpnja do 1. rujna, odnosno do iskorištenja sredstava namijenjenih za jednokratne novčane potpore.

Slične vijesti

Pratite nas na društvenim mrežama.