HRVATSKI RADIO VALPOVŠTINA, Kralja Petra Krešimira IV 1

Nova akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Nova akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Akcija će se održati u Belišću u petak, 5. svibnja 2023. godine u DVD-u Belišće u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Valpovo i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek

Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo i Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek organiziraju već tradicionalnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Akcija će se održati u petak, 05.05.2023. godine u DVD-u Belišće, Željeznička ulica 11, 31551, Belišće od 08:00 do 14:00 sati.

Pozivaju se svi ljudi potaknuti plemenitošću da odvoje petnaest minuta i spase do tri života! Iz Društva zahvaljuju svim učestalim darivateljima krvi kojima je darivanje krvi već tradicija i način života te pozivaju sve one koji još nisu pošli ovim putem da se ohrabre i daruju ono najvrjednije – svoju krv!

Nedostatak krvi je pokazatelj svake zemlje, a krv je jedinstveni lijek koji se ne može proizvesti ni na jedan drugi, umjetan način. Darivanjem krvi postajete član jedne velike obitelji koju prate načela dobrovoljnosti, solidarnosti, besplatnosti i anonimnosti. Darivatelj krvi je karika koja veže bolesnika sa zajednicom i putu k ozdravljenju.

Slične vijesti

Pratite nas na društvenim mrežama.