HRVATSKI RADIO VALPOVŠTINA, Kralja Petra Krešimira IV 1

Javni poziv

Javni poziv

U cilju prikupljanja informacija o interesima, stavovima, potrebama i prijedlozima zainteresirane javnosti te povećavanjem transparentnosti, suradnje i otvorenosti u izradi jednog od najvažnijih dokumenata Grada Valpova, Proračuna Grada Valpova za 2023. godinu, i ove godine pozivam svu zainteresiranu javnost – građane, udruge, građanske inicijative, javne i privatne ustanove i sve druge zainteresirane koji svojim prijedlozima i sugestijama žele pridonijeti donošenju kvalitetnog, transparentnog i provedivog Proračuna, da se odazovu ovom pozivu te da svoja mišljenja i prijedloge dostave u jednom od navedenih oblika u nastavku, a zaključno do datuma 30. rujna 2022. godine:

Putem online (elektroničkog) obrasca
U pisanom obliku na adresu: Grad Valpovo, Služba za financije i proračun, M. Gupca 32
Na e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ovakvim pristupom izradi Proračuna Grada Valpova za 2023. godinu cilj je uspostaviti što čvršću interakciju sa svim građanima našeg Grada i drugim predstavnicima zainteresirane javnosti te na taj način potaknuti aktivnije sudjelovanje svih zainteresiranih u javnom životu Grada.

Razmotriti će se svi u roku pristigli prijedlozi, a oni koji budu realni, jasni i konkretni ugraditi će se u konačan prijedlog Proračuna Grada Valpova za 2023. godinu koji će biti proslijeđen Gradskom vijeću Grada Valpova na razmatranje i usvajanje.“

Izvor. Grad Valpovo

Slične vijesti

Pratite nas na društvenim mrežama.