HRVATSKI RADIO VALPOVŠTINA, Kralja Petra Krešimira IV 1

 Javni natječaj za dodjelu studentskih stipendija

Javni natječaj za dodjelu studentskih stipendija

Gradonačelnik Grada Valpova, Matko Šutalo raspisao je javni natječaj za dodjelu studentskih stipendija Grada Valpova za akademsku godinu 2022./2023.

Javni natječaj je otvoren od 8. studenoga 2022. godine do 28. studenoga 2022. godine.

Grad Valpovo odobravat će stipendije za izobrazbu studenata sveučilišnih i stručnih studija.

Pod pojmom student razumijeva se student koji pohađa redoviti studij na visokom učilištu (stručni studij, preddiplomski studij, diplomski studij, integrirani preddiplomski i diplomski studij te specijalistički diplomski stručni studij) u Republici Hrvatskoj ili izvan Republike Hrvatske.

Za akademsku godinu 2022./2023. dodijelit će se ukupno 15 studentskih stipendija u pojedinačnom iznosu od 700,00 kn mjesečno (odnosno u iznosi od 92,91 EURA) po studentu i to za razdoblje od 1. rujna 2022. godine do 30. lipnja 2023. godine.

Studentske stipendije dodjeljuju se u tri kategorije:

Pet stipendija u kategoriji STIPENDIJE ZA STUDENTE I. GODINE STUDIJA;
Pet stipendija u kategoriji STIPENDIJE ZA NADARENE STUDENTE;
Pet stipendija u kategoriji STIPENDIJE ZA STUDENTE PO SOCIJALNOM STATUSU.

Prijavu na natječaj studenti podnose osobno na odgovarajućem obrascu, kojeg utvrđuje Povjerenstvo. Student može podnijeti zahtjev za dodjelu studentske stipendije Grada Valpova samo u jednoj kategoriji.

Studenti koji su upisali prvu godinu studija mogu podnijeti zahtjev isključivo za prvu kategoriju pod nazivom Stipendije za studente I. godine studija.

Prijave za dodjelu studentskih stipendija Grada Valpova dostavljaju se najkasnije do 28. studenog 2022. godine isključivo na Obrascu zahtjeva koji se može preuzeti sa službene internetske stranice Grada Valpova.

Dodatne informacije u svezi ovog Javnog natječaja mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Valpova kod Jelene Ivanišić, mag.oec., putem telefona br. 031/ 656 – 213 ili slanjem upita elektronskom poštom na adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Izvor: Grad Valpovo

Slične vijesti

Pratite nas na društvenim mrežama.