HRVATSKI RADIO VALPOVŠTINA, Kralja Petra Krešimira IV 1

19. Bizovačke ljetne večeri

19. Bizovačke ljetne večeri

Započele su opsežne pripreme za ovogodišnju popularnu i uvijek dobro posjećenu tradicionalnu manifestaciju „19. Bizovačke ljetne večeri“ koja će se na već poznatoj lokaciji u Bizovcu održati u terminu od 18. do 21. srpnja.
U sklopu programskih događanja sve će započeti prvoga dana, u četvrtak kulinarskim natjecanjem u pripremanju fiš paprikaša za koju unaprijed vlada veliki interes.
U bizovačkoj likovnoj galeriji „Antun Ullrich“ bit će postavljena likovna izložba akademskog slikara Andrije Ivanišića, a u predvorju Osnovne škole dr. „Bratoljuba Klaića“ održat će se neizostavna izložba starih fotografija pod nazivom „Tragom prošlih vremena“. Za dobro raspoloženje tijekom četiri večeri pobrinuti će se vrhunski glazbenici: Tamburaški sastav Panonia, Berde band, Original band i glazbeni sastav Twist off.
Zaljubljenici u tradicijsku folklornu baštinu moći će uživati u izvedbama HKUD-a „Željezničar“ iz Osijeka i dječje folklorne sekcije KUD-a „Bizovac“.
Svaku večer glazbeni show program izvodit će sve popularniji DJ MEXLA. Pored ovog okvirnog programa organizatori pripremaju i niz drugih zanimljivih atrakcija.

Slične vijesti

Pratite nas na društvenim mrežama.