Obavijest ribolovcima SRD „Bandar“ Bizovac

19.10.2020.

Odredbom Zakona o slatkovodnom ribarstvu (NN 63/19) koji stupaju na snagu od 01. siječnja 2021. godine dolazi do promjene načina kupoprodaje ribičkih dozvola na nivou čitave Republike Hrvatske.

Kao preduvjet za kupovinu novih ribičkih dozvola OBVEZNA JE ZAMJENA UVJERENJA O POLOŽENOM RIBIČKOM ISPITU.

Početak zamjene uvjerenja kreće od 23. listopada 2020. i to:

• Svakog petka od 15, 00 do 19,00 sati u prostorijama SRD BANDAR BIZOVAC (ribički dom)

Svi bivši i sadašnji članovi i ribolovci, odnosno svi koji ubuduće namjeravaju kupovati ribičku dozvolu u bilo kojem ribolovnom društvu DUŽNI su zamijeniti uvjerenje. Bez posjedovanja novog uvjerenja neće biti moguće kupiti ribičku dozvolu za narednu godinu.

Trošak zamjene uvjerenja snosi sam ribič u iznosu od 100,00 kn, osim ribiča koji su ispite položili u 2020. godini (obvezni su odraditi evidencijski postupak, ali ne plaćaju zamjenu).

Prilikom dolaska na postupak zamjene, ribič mora sa sobom imati:

1. Važeću osobnu iskaznicu

2. OIB (ukoliko nije naveden na osobnoj iskaznici)

3. Postojeće uvjerenje o položenom ribičkom ispitu (uvjerenje zelene boje, starija uvjerenja: bijele ili žute boje, diploma se također priznaje)

4. 100,00 kn za uplatu naknade za zamjenu uvjerenja

Osobe do 16 godina kod dolaska na zamjenu moraju zbog potpisa biti uz prisutnost roditelja/skrbnika.

Slikanje za novu iskaznicu obaviti će se na licu mjestu tokom provedbe evidencijskog postupka (nije potrebno donositi slike)

Obvezan je osobni dolazak!

Također Vas molimo da se prilikom dolaska pridržavate mjera Stožera CZ o socijalnoj distanci i korištenju maski u zatvorenim prostoru. U prostor ribičkog doma dozvoljen ulazak najviše 2. člana!

BISTRO !

Izvor: Srećko Vuković

PODIJELI!