Natječaj za Volontersku nagradu grada Belišća

28.10.2020.

Grad Belišće i Lokalni volonterski centar Zvono povodom Međunarodnog dana volontera 5. prosinca 2020. objavili su Natječaj za Volontersku nagradu Grada Belišća!
Pozivaju se organizatori volontiranja – udruge, zaklade, ustanove i institucije da nominiraju kandidate za dodjelu godišnje Volonterske nagrade grada Belišća i to su sljedećim kategorijama:
Nagrada za volonterski angažman pojedinca: volonter godine;
Nagrada za organizaciju - primjer dobre prakse uključivanja volontera;
Nagrada za školsko volontiranje – doprinos razvoju školskog volontiranja.

Za volontera godine nominiraju se pojedinci, a nominiraju ih organizacije u kojima volonteri volontiraju najmanje godinu dana. Nagrada se dodjeljuje pojedincima koji su svojim volonterskim angažmanom doprinijeli razvoju zajednice i promovirali volonterstvo u svojoj lokalnoj zajednici sudjelujući u aktivnostima različitih organizacija.
Nagrada za primjer dobre prakse uključivanja volontera dodjeljuje se organizaciji koja u lokalnoj zajednici promovira volonterstvo i vrijednosti volonterstva. Organizacije se mogu prijaviti same ili ih mogu prijaviti druge organizacije.
Nagrada za školsko volontiranje dodjeljuje se osnovnim i srednjim školama koje razvijaju volonterske programe i promoviraju volonterstvo među učenicima. Nagrada vrednuje volonterski angažman učenika koji doprinosi razvoju lokalne zajednice.

Prijave se mogu poslati na mail adresu ivancica.bulut@gmail.com, a natječaj je otvoren do 30.studenog 2020.
Više informacija i način prijave možete pronaći na: https://www.udrugazvono.hr/natjecaj-za-volontersku-nagradu-grada-belisca/

PODIJELI!