Javno natjecanje u stvaralaštvu za djecu i odrasle

28.10.2020.

Povodom 70. rođendana Savez društava "Naša djeca" Hrvatske pozivamo djecu i odrasle svih generacija da sudjeluju u prvom Javnom natjecanju u stvaralaštvu koje će biti otvoreno do 30. studenoga ove godine.

Za sudjelovanje u javnom natjecanju u stvaralaštvu potrebno je ispuniti jedan uvjet, a to je da kreativni rad sadrži broj 70, riječju ili brojkom. Područja izražavanja su gotovo neograničena – od likovnosti, književnosti i primijenjene umjetnosti do kulinarstva, slastičarstva i vrtlarstva.

Natjecatelji se mogu prijaviti u jednoj od šest dobnih kategorija: predškolska dob, osnovnoškolska dob, srednjoškolska dob, mladi, roditelji, tete i tetci, ujaci i ujne, stričevi i strine, bake i djedovi.

Prijavnica i sve informacije o javnom natjecanju u stvaralaštvu dostupni su na internetskim stranicama savez-dnd.hr, a dodatne informacije možete zatražiti i putem e-maila na 70@savez-dnd.hr.

Javno natjecanje u stvaralaštvu podržali su brojni domaći književnici, glazbenici, glumci i drugi umjetnici koji su i osigurali personalizirane nagrade za najuspješnije među natjecateljima različitih generacija. Među njima su: Mia Dimšić, Zoran Ferić, Damir Hoyka, Tonči i Vjekoslava Huljić, Željka Klemenčić, Ivanka Mazurijević, Ida Prester, Mario Kovač, Kristian Novak, Roman Simić, Sanja Pilić, Silvija Šesto, Zsa Zsa, Zijah Sokolović, Božidar Prosenjak i Radojka Šverko.

Mašti na volju i neka stvaranje počne!

Sara Ćavar,
predsjednica Društva "Naša djeca" grada Valpova

PODIJELI!