Javni poziv

16.09.2021.

Gradonačelnik Valpova, Matko Šutalo, uputio je javni poziv za dodjelu novčane naknade roditeljima djece s područja grada Valpova koja su ostvarila pravo na upis u jaslice, a nisu mogla biti upisana zbog popunjenosti kapaciteta.
Novčana naknada je u iznosu od 700,00 kn mjesečno po djetetu, a pravo na naknadu ostvaruju roditelji koji su hrvatski državljani s prebivalištem na području grada Valpova te čija djeca su ostvarila pravo na upis u Dječji vrtić „Maza“ Valpovo i/ili Dječji vrtić „Moj bambi“ Valpovo za pedagošku godinu 2021./2022., a nisu mogla biti upisana zbog popunjenosti kapaciteta. Isključivi uvjet za ostvarivanje prava na novčanu naknadu je da su oba roditelja u radnom odnosu.
Zahtjev za isplatu novčane naknade podnosi se putem elektroničke pošte: maja.veber@valpovo.hr, osobnom dostavom ili putem pošte na adresu: Grad Valpovo, Upravni odjel za gospodarstvo i društvene djelatnosti, Matije Gupca 32 .
Uz navedeni zahtjev obavezno je priložiti i traženu dokumentaciju najkasnije do 10. prosinca 2021. godine. Za dodatne informacije kontaktirati se može Maja Veber putem elektroničke pošte maja.veber@valpovo.hr ili putem telefona 031/ 656 – 204. 

PODIJELI!