28. DJEČJI GRADSKI KARNEVAL U VALPOVU (Online)


03.03.2022.

S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju, i ove smo godine bili primorani prirediti 28. Dječji gradski karneval u online obliku kako bismo postupili u skladu s nužnim epidemiološkim mjerama, ali i kako bismo u konačnici sačuvali zdravlje naših najmilijih.

Za potrebe online Karnevala pristiglo je sveukupno 126 fotografija tj. maski za koje vjerujemo kako su samom objavom izazvale i pokrenule lavinu oduševljenja te namamile široke osmijehe na mnogim licima.

Kako bi se maštovitost i raskoš kreatora u izradi ovogodišnjih maski dostojno nagradio, za pobjednike smo pripremili bogate nagrade u dvije kategorije nagrađivanja. U prvoj je odlučivala PUBLIKA svojim Facebook lajkovima/glasovima na našoj FB stranici, a u drugoj povjerenstvo od 6 članova svojim bodovanjem.

Kako je ovogodišnje izdanje valpovačkog online Karnevala izazvalo velik interes javnosti, čemu najbolje svjedoči podatak kako je u prvih 24 sata objavu kostimiranih klinaca i klincezi na facebook stranici Turističke zajednice Grada Valpova vidjelo preko 112 000 korisnika ove društvene mreže, odlučili smo nagraditi ne 3, već 5 POJEDINAČNIH maski te 4 GRUPNE, za razliku od 3 kako je u početku bilo predviđeno!!!

U skladu s navedenim, PUBLIKA je svojim glasovanjem odlučila kako titulu najbolje POJEDINAČNE maske ovogodišnjeg 28. Dječjeg gradskog karnevala u Valpovu osvaja:

MARIE BEREČIĆ iz Ivanovaca – maska „KORNJAČA“

2. MJESTO pripalo je DAVIDU ŠPOLJARIĆU iz Valpova – maska „LAVIĆ“
3. MJESTO osvojila ARIJA VARŽIĆ iz Zelčina – maska „BALON NA VRUĆI ZRAK“
4. MJESTO pripada EVANU BUDIMIRU iz Valpova – maska „RONILAC“
5. MJESTO osvaja – JAN BARIĆ iz Ladimirevaca – maska „ZORRO“

POVJERENSTVO od 6 članova je odlučilo da titula najbolje GRUPNE maske pripada:

Skupini „Loptice“ – maska „PUŽIĆI“ – Dječji vrtić „MAZA“ Valpovo (Ladimirevci)

2. MJESTO osvojila je skupina „Ribice“ – maska „CVJETIĆI“ – Dječji vrtić „MOJ BAMBI“ Valpovo
3. MJESTO pripalo je skupini „Štrumpfovi“ – maska „PIZZA“ – Dječji vrtić „MOJ BAMBI“ Valpovo
4. MJESTO osvojile su „Šapice“ – maska „101 DALMATINER“ – Dječji vrtić „MAZA“ Valpovo

Izvor: Turistička zajednica Grada Valpova!

PODIJELI!