Značajna oštećenja na voćarskim i vinogradarskim kulturama

10.04.2020.

Nepovoljni vremenski uvjeti, niske jutarnje temperature i mraz koji su zabilježeni proteklih dana na području grada Valpova doveli su do značajnih oštećenja na voćarskim i vinogradarskim kulturama.
Budući da smo suočeni s nesvakidašnjom situacijom pojave epidemije korona virusa, odgovornim ponašanjem moramo sačuvati zdravlje i život ljudi, a što dovodi do ograničenog kretanja i djelovanja u svim segmentima poslovanja te do onemogućavanja velikog broja dionika u postupku prijave i procjene štete nastale uslijed prirodnih nepogoda.
Nastavno na obavijest Povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda na području Osječko-baranjske županije od 08. travnja 2020. godine, ovim putem molimo sve oštećenike da zabilježe stanje na svojim dugogodišnjim nasadima fotografijama i video snimkama kako bi Gradsko povjerenstvo Grada Valpova za procjenu šteta od prirodnih nepogoda moglo utvrditi i provjeriti visinu šteta u slučaju proglašenja prirodne nepogode za područje grada Valpova.
Za dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Valpova, Marka Vuksanića, na broj telefona 098 900 5794.
GRADONAČELNIK:
Matko Šutalo, dipl.iur.


PODIJELI!