Starovalpovački put dobio rasvjetu, a uskoro će i cestu


05.06.2018.

Temeljem naloga gradonačelnika g. Matka Šutala izvršen je obilazak te napravljen popis mjesta u ulicama Valpova i prigradskih naselja gdje nedostaju svjetiljke javne rasvjete, a postoji mreža i stup ili objekt na koji se svjetiljka može postaviti. Za ove namjene ukupno je nabavljeno 68 LED svjetiljki tipa Philips Malaga snage 56 W.

Tvrtka Elektro-vrata d.o.o. iz Osijeka, kojoj je četverogodišnjim ugovorom povjereno održavanje javne rasvjete na području Grada Valpova započela je s postavljanjem nabavljenih svjetiljki sukladno popisu, a ovom prilikom postavljeno je ukupno sedam svjetiljki na odvojku ulice Starovalpovački put, na dužini od ukupno 250 m uz makadamsku cestu, a počevši od raskrižja pa do odlagališta sekundarnih sirovina.

Radovi u ostalim valpovačkim ulicama te prigradskim naseljima gdje nedostaje rasvjeta nastavljaju se u narednim danima.

Ovom prilikom obavještavamo stanovnike ovog dijela ulice Starovalpovački put da je Grad Valpovo naručio projektnu dokumentaciju za izgradnju ceste i oborinske odvodnje u dužini od 400 m, a rebalansom proračuna planiraju se osigurati sredstva te ove godine pristupiti i gradnji same ceste čime će se našim sugrađanima konačno osigurati pristojan pristup do njihovih nekretnina.

PODIJELI!