Saša Brezovec prvak Hrvatske u streljaštvu na prijemu kod Gradonačelnika Matka Šutala


05.11.2019.

Krajem rujna na streljani Pampas održano je Državno prvenstvo u streljaštvu. Prvo mjesto u disciplini gađanja iz puške velikog kalibra te treće mjesto u disciplini gađanja u ležećem položaju iz malokalibarke osvojio je valpovčanin Saša Brezovec. Inače Saša nastupa za streljački klub Belišće, ali kao valpovčanin ponosno predstavlja i svoj grad.

Tim povodom protekli tjedan održano je primanje u uredu gradonačelnika Valpova. Ugodnom razgovoru s državnim prvakom nazočila je i zamjenica gradonačelnika Ana Brajnović.

Inače, Saša je drugu godinu za redom pojedinačni i ekipni prvak Hrvatske. U ekipnoj konkurenciji njegova ekipa još uvijek drži državni rekord i to od 2011.g., dragovoljac je Domovinskog rata, aktivni strijelac, jedan od najboljih u Lijepoj našoj koji svojom vodećom ulogom u streljaštvu na području Valpovštine daje značajan primjer djeci i mladima koji poučeni dobrim radom i iznimnim rezultatima ovog sportskog djelatnika pokušavaju dostići njegove rezultate i tako još više doprinijeti vrijednosti ovog vrhunskog sportaša, našeg sugrađanina.

Podsjetimo, Saša je prošle 2018.g. na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Valpova nagrađen plaketom Matija Petar Katančić za izniman doprinos u razvoju sporta.
izvor: Grad Valpovo

PODIJELI!