Rezultati foto natječaja Fotokluba Valpovo

10.06.2020.

Fotoklub Valpovo je 28. ožujka 2020. godine raspisao fotografski natječaj. Ideja je bila da se fotografijom izrazite u vrijeme kada smo ograničeni u svemu zbog pošasti koja nas je blokirala u svim sferama života, a nakon završenih dnevnih obveza.
Natječaj je bio otvoren za sve građane bez obzira na životnu dob. Mogli ste fotografirati svijet oko sebe (u otvorenom i zatvorenom prostoru), fotografijom pokazati što vam se sviđa, što volite, što radite, što vas živcira, vaše ideje i prijedloge... Bile su dozvoljene sve tehnike fotografiranja i obrade fotografije.
Konačno je došao i trenutak za izbor najboljih radova. U prvoj kategoriji vi ste izabrali pobjednike:
BROJ LAJKOVA odredio je slijedeće pobjednike:

1.mjesto SARA AĐIĆ - 126 lajkova
2. mjesto MATEJ GLAVAŠ - 99 lajkova
3. mjesto KLEA LOVRENČIĆ KUKEC - 75 lajkova

POVJERENSTVO FK VALPOVO u sastavu: Zvonimir Hajnc (predsjednik), Goran Kupčerić, Goran Dojkić, Veljko Čvagić i Dragan Francuz pregledali su 461 fotografiju od 21 autora dana 5. lipnja 2020. godine. Zahvaljuju svim autorima koji su sudjelovali na natječaju i svojim fotografijama pokazali svoje fotografske mogućnosti. Velika broj fotografija zadovoljio je osnovne fotografske kriterije i povjerenstvo je imalo težak zadatak izlučiti tri najbolja rada. A oni su:

1. mjesto MATKO HUIS za fotografiju "Pogled"
2. mjesto JELENA TATIĆ za fotografiju "Prvomajska"

3. mjesto MATEJ VIDAKOVIĆ za fotografiju "Most na Dravi"

Svaki autor dobit će zahvalnicu, a prva tri nagrađena (nagrade Povjerenstva) dobit će i diplome uz prigodan poklon.

Izvor: Dragan Francuz

PODIJELI!