Problem odvodnje


05.09.2018.

Poštovani,
ovim putem Vas obavještavamo da su unatoč lošim vremenskim prilikama i velikim količinama oborina kojima smo svi skupa izloženi ovih nekoliko dana djelatnici gradskih tvrtki Dvorac d.o.o. Valpovo i Urbanizam d.o.o. Valpovo danonoćno na terenu, a sve radi što hitnijeg rješavanja prijavljenih problema građana vezanih za odvodnju otpadnih i slivnih voda te poplavljenih nekretnina u nekim dijelovima grada.
Na teren su izašli i gradonačelnik Matko Šutalo te djelatnici Upravnog odjela za komunalne i stambene djelatnosti. Iz razgovora s građanima koji su pretrpjeli štetu utvrđeno je da se radi o dugogodišnjim problemima i propustima koji na žalost još uvijek nisu riješeni i kojima je na žalost godinama izložen ne mali dio našega grada. Naše sugrađane pozivamo da u narednom periodu svakako i dalje dojavljuju informacije nadležnim institucijama te ih molimo za strpljenje jer činimo sve da otklonimo nastale probleme kako u ulicama i naseljima tako i u zgradama u vlasništvu Grada.
U svakom slučaju nakon sanacije napravit ćemo detaljnu analizu zatečenog stanja kako bi se iznašlo konačno rješenje problema odvodnje otpadnih i slivnih voda.Ured gradonačelnika 

PODIJELI!