Predstavnici Ustanove za kulturne djelatnosti „Ante Evetović Miroljub“ Valpovo na prijemu u Gradu Valpovu

15. 11. 2019.Prije nešto manje od mjesec dana, točnije 25. listopada 2019. godine, predstavnici Ustanove za kulturne djelatnosti „Ante Evetović Miroljub“ Valpovo – Muzeja Valpovštine, sudjelovali su na dodjeli nagrada Hrvatskog muzejskog društva za 2018. godinu koji se održavao u prostorijama zagrebačkog muzeja Mimara. Tom prilikom je ocjenjivački sud Hrvatskog muzejskog društva dodijelio Muzeju Valpovštine godišnju nagradu za međumuzejsku suradnju na izložbi ''Valpovački vlastelini Prandau-Normann''.

Upravo je tim povodom zamjenica gradonačelnika grada Valpova Ana Brajnović u prostorijama Grada Valpova ugostila predstavnike Ustanove za kulturne djelatnosti ''Ante Evetović Miroljub'' koji su sudjelovali na projektu te im uručila prigodne poklone. Na prijemu su sudjelovali: viša kustosica Muzeja Mirjana Paušak, ravnatelj Ustanove za kulturne djelatnosti Ante Evetović Miroljub Valpovo Zvonko Barišić te članovi projektnog tima: voditelj Centra za kulturu Ustanove za kulturne djelatnosti Eduard Lacković, mag. povijesti kustos u Muzeju Valpovštine Stjepan Vidaković, Nevenka Trampoš i Helena Štrok.

Također, Muzej Valpovštine i Ustanova za kulturne djelatnosti Ante Evetović Miroljub Valpovo ove su godine dobili i Nagradu Osječko-baranjske županije za iznimna postignuća na području Osječko-baranjske županije za 2018. godinu.

Izvor: Grad Valpovo


PODIJELI!