Poziv na zajednički sastanak HDZ-a i gradonačelnika Matka Šutala

22.04.2020.

Predmet: Poziv na zajednički sastanak
Poštovani,
drago nam je da ste nas pozvali na sastanak i da ste konačno uvidjeli da samo suradnjom i zajedničkim radom možemo učiniti puno za naše Valpovo. Kako biste nas uvjerili u vaše iskrene namjere nakon svih objeda i laži koje ste putem letaka i u javnom prostoru iznijeli protiv svih vijećnika koji se nisu složili s vašim prijedlogom kreditnog zaduživanja grada Valpova, tražimo od vas da se javno, kako ste nas i prozvali, na službenim web stranicama Grada Valpova, portalu valpovstina.info i Hrvatskom radiju Valpovština i ispričate.

Također Vas podsjećamo da smo prije dva tjedna tražili određenu dokumentaciju, na što nismo dobili odgovor. Stoga ponovno molimo da nam do četvrtka dostavite:
1. Bilješke uz financijske izvještaje Grada Valpova za 2018. godinu,
2. Bilješke uz financijske izvještaje Grada Valpova za 2019. godinu,
3. Otvorene stavke dugovanja po računima na dan 31.12.2019. godine (izlistanje)
4. Stanje sredstava na žiro-računu i na podračunima žiro računa na dan 31.12.2019. godine
5. Stanje namjenskih sredstava na žiro računu na dan 31.12.2019. godine.

Nakon javne isprike i dostave tražene dokumentacije, spremni smo s vama sjesti i dogovarati se koliko god je potrebno, ako treba svaki dan, kako bismo donijeli najbolja rješenja za Valpovo i sva prigradska naselja. Termin u petak u 11.00 sati nikako ne možemo prihvatiti zbog ranije preuzetih obveza (posao). Nakon što udovoljite našim zahtjevima vrlo brzo ćemo se dogovoriti za novi termin sastanka.
Srdačan pozdrav!
Antun Katalenić
predsjednik GO HDZ-a Valpovo

Željko Varžić
predsjednik kluba vijećnika HDZ-a i koalicijskih partnera
u Gradskom vijeću Grada Valpova

PODIJELI!