Potpisani ugovori za izgradnju pješačko-biciklističkih staza u gradu Valpovu

05.09.2019.

U utorak 3. rujna 2019.g. u Orahovici u sklopu sjednice Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem gradonačelnik Valpova Matko Šutalo, ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje Tomislav Petric potpisali su Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte izgradnje biciklističkih staza u Gradu Valpovu.

Radi se o projektima Rekonstrukcije ulice Ive Lole Ribara u Valpovu odnosno izgradnje pješačko-biciklističke staze ukupne vrijednosti 2.483.476,65 kn te pješačko-biciklističke staze u ulici Matije Gupca u Valpovu čija ukupna vrijednost projekta iznosi 5.585.223,12 kn.

Projekti su financirani sredstvima iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. godine u sklopu Aglomeracije Osijek, a isti je tijekom 2018.g. pripremio Valpovački poduzetnički centar d.o.o. u suradnji s upravnim odjelima Grada Valpova. Ovo je samo nastavak predanog rada nove gradske uprave na izgradnji prometne infrastrukture u našem gradu.

Radovi se očekuju početkom 2020.g. nakon provedbe postupka javne nabave.Izvor. Ured gradonačelnika


PODIJELI!