Piknik kod ginka

09.10.2020.

U jutarnjim satima dječje gradsko vijeće grada Valpova ugostilo je gradonačelnika Matka Šutala i zamjenicu Anu Brajnović na pikniku kod dvorca Prandau Norman ispod ginka. Gradonačelnika i zamjenicu pozdravila je dječja gradonačelnica te su im članovi vijeća pročitali svoje prijedloge i ideje za koje smatraju da bi bile pozitivne za svu djecu Valpova i prigradskih naselja.

Postavili su gradonačelniku i zamjenici pitanja koja su ih zanimala. Neki od prijedloga uključivali su prostor u kojem bi se djeca mogla družiti i provoditi vrijeme. Gradonačelnik im je rekao kako će gledati da u prostorijama Društvenog centra (zgrada bivšeg sindikata) bude adekvatan prostor za zabavu, ali i za edukacije i igraonice kao što je i promocija zdrave prehrane te priprema zdravih obroka. Mali vijećnici izrazili su potrebu za košarkaškim igralištem što će im se uskoro ostvariti jer je u tijeku obnova košarkaškog igrališta kod Osnovne škole.

Zamjenica Brajnović na kraju je naglasila koliko je važno da svi zajedno pazimo na novo uređene prostore i igrala na području grada jer smo sve češće u posljednje vrijeme svjedoci kako pojedinci devastiraju pojedine lokacije koje su tamo postavljene na zadovoljstvo svih građana.

Izvor: Ured gradonačelnika

PODIJELI!