POTPISANI UGOVORI ZA DODJELU
UČENIČKIH STIPENDIJA GRADA VALPOVA
ZA ŠKOLSKU GODINU 2019./2020.

03.03.2020.

Tijekom današnjeg dana u Gradskoj upravi Grada Valpova upriličeno je potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija učenicima srednjih škola sa područja grada Valpova između gradonačelnika Grada Valpova, Matka Šutala i srednjoškolaca koji su ostvarili pravo na dodjelu učeničkih stipendija za školsku godinu 2019./2020.
Potpisivanju samih ugovora nazočila je i zamjenica gradonačelnika Grada Valpova, Ana Brajnović, kao predsjednica Povjerenstva za dodjelu učeničkih stipendija Grada Valpova, ali i roditelji kao zakonski zastupnici malodobnih učenika kojima je dodijeljena stipendija.
Sukladno zaključenim ugovorima, Grad Valpovo će tijekom ove školske godine stipendirati ukupno dvadesetpet (25) učenika srednjih škola sa iznosom od 400,00 kn mjesečno po učeniku za deset mjeseci u godini.  Za navedenu namjenu u Proračunu Grada Valpova osigurana su sredstva u ukupnom iznosu od 100.000,00 kn.
Gradonačelnik Grada Valpova, Matko Šutalo, iskoristio je ovu prigodu i čestitao svim učenicima koji su ostvarili pravo na učeničku stipendiju za ovu školsku godinu. Ujedno je tim putem napomenuo da je ovo druga godina za redom da Grad Valpovo dodjeljuje učeničke stipendije što do sada nije bio slučaj te je ovo samo nastavak provedbe brojnih demografskim mjera nove Gradske vlasti.

PODIJELI!