Obilježen dan škole u Osnovnoj školi Matije Petra Katančića

01.06.2020.
Zamjenica Gradonačelnika, Ana Brajnović, posjetila je Osnovnu školu Matije Petra Katančića povodom obilježavanja dana škole. Zamjenica se sastala s ravnateljem Daliborom Košutićem te su razgovarali o nastavku uspješne suradnje gradske uprave sa Školom. Govorilo se o novim projektima koji bi u 2020. godini unaprijedili sam rad i izgled matične škole.

Zamjenica Brajnović je ovom prilikom posjetila razrede te kratko prisustvovala nastavi. Svim učenicima je poželjela uspješan završetak još jedne školske godine. Obišli su i sportske terene koji su u dosta lošem stanju i čija sanacija započinje uskoro te će se njihovo uređenje zasigurno oduševiti najmlađe sugrađane.

Zamjenica je naglasila kako će Grad Valpovo i dalje nastaviti financijski pomagati školi kako bi trenutne, ali i nove generacije imale što bolje uvjete za obrazovane. Grad Valpovo održavat će i dalje ovakav oblik otvorene komunikacije sa svim institucijama na području Valpova i prigradskih naselja kako bi se unaprijedio život i rad lokalne zajednice.

Ured Gradonačelnika

PODIJELI!