Novi pročelnici u Gradskoj upravi Grada Valpova

31.08.2018.

Paralelno sa promjenama i projektima koje već godinu dana uspješno provodi Valpovačka nezavisna lista s gradonačelnikom Matkom Šutalom i njegovim zamjenicima zasigurno je i rješavanje preustroja gradske uprave Grada Valpova. Zatečeno stanje i rezultati upravnih odjela Grada do lipnja 2017.g. nisu bili zadovoljavajući stoga je u daljnjem periodu bilo nužno provesti određene promjene. Rezultat navedenog je pružanje prilike za dokazivanjem mladim, obrazovanim i stručnim ljudima na čelnim pozicijama upravnih odjela koje ovim putem želimo predstaviti našim sugrađanima.

Na čelu Službe za financije i proračun je Oliver Vazdar, diplomirani ekonomist, koji je na ovo mjesto došao nakon 15 godina rada u bankarstvu tokom kojih je intenzivno surađivao s poslovnim subjektima i lokalnom samoupravom.

Upravni odjel za gospodarstvo i društvene djelatnosti vodi Marko Vuksanić, sveučilišni specijalist financija i bankarstva, sa dugogodišnjim radnim iskustvom u lokalnoj samoupravi te inozemnim iskustvom u radu na pripremi i provedbi EU projekata i projekata koji se financiraju iz nacionalnih fondova.

Vršitelj dužnosti do imenovanja pročelnika odjela za komunalne i stambene djelatnosti je Goran Šimić, diplomirani pravnik sa radnim iskustvom u odvjetništvu i privatnom sektoru, a koji je od listopada prošle godine bio raspoređen na mjesto višeg stručnog suradnika u istom odjelu.

Zajednički cilj gradonačelnika i novih pročelnika je prvenstveno približiti upravne odjele i službu građanima grada i prigradskih naselja, vratiti povjerenje građana u instituciju Gradske uprave te podići na viši nivo suradnju između samih odjela kao i upravnih odjela sa gradskim razvojnim agencijama i tvrtkama pri pripremi i provedbi projekata koji su važni za grad i naša prigradska naselja. Ovim putem ponovno naglašavamo da su vrata upravnih odjela i službe otvorena za sve naše sugrađane te sve ostale koji trebaju pomoć gradskog servisa uz napomenu da gradska uprava postoji upravo radi njih, a ne obrnuto.

PODIJELI!