Nastavak radova na DVD-u Zelčin

19.08.2020.

Početkom kolovoza započeo je nastavak radova na zgradi vatrogasnog i društvenog doma u Zelčinu. Ugovor za ovaj projekt potpisan je još 2018. godine, a sami radovi planirani su bili do kraja 2019.

Podsjetimo, Ugovor s prvobitnim izvođačem radova je raskinut zbog ne ispunjavanja ugovorne obaveze te ne poštivanja dogovorenih rokova nakon čega je raspisana nova javna nabava za ostatak radova prema naputku nadležnih državnih tijela. Slijedom navedenog prije samog nastavka radova potrebno je izvršiti demontažu materijala ugrađenog bez dozvole investitora odnosno grada Valpova.

Novi Ugovor o izvođenju radova energetske obnove DVD-a potpisan je s tvrtkom Ukras d.o.o. iz Osijeka. Vrijednost radova iznosi 1.352.630,58 kuna. Potpisivanjem novog ugovora tvrtka Ukras obvezala se izvesti ostatak građevinskih radova, radove na ugradnji opreme te elektroničke i strojarske radove, obrtničke radove i instalaterske radove prema projektno-tehničkoj dokumentaciji.

Gradonačelnik Matko Šutalo sa suradnicima posjetio je gradilište u Zelčinu kako bi se uvjerio da radovi prolaze sukladno Ugovoru. Ovom prilikom rekao je kako je zadovoljan što sve prolazi po planu te se nada kako će radovi biti gotovi u dogovorenim rokovima kako bi se mještanima Zelčina i udrugama koje djeluju u mjestu društveni dom čim prije predao na korištenje.

Grad Valpovo

PODIJELI!