Nastavak povoljne investicijske klime u gradu Valpovu

11.07.2020.

Nakon potpisa Ugovora o osnivanju prava građenja na nekretninama u vlasništvu Grada Valpova s Obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvom Dario Krišković iz Belišća, Grad Valpovo nastavlja sa privlačenjem novih investitora u svoje gospodarske zone.
Nastavno na navedeno, tijekom današnjeg dana upriličeno je potpisivanje novog Ugovora o osnivanju prava građenja na nekretninama u vlasništvu Grada Valpova, koje se nalaze u Zoni gospodarske poslovne namjene K-VI uz obilaznicu Valpova, između gradonačelnika Matka Šutala i Igora Čička, direktora tvrtke Čičak d.o.o. iz Valpova.
Tvrtka Čičak d.o.o. na području grada Valpova uspješno posluje od davne 2003. godine te trenutno zapošljava preko 70 djelatnika. Glavna gospodarska djelatnost navedene tvrtke je proizvodnja svježih peciva, slastičarskih proizvoda i kolača.
S obzirom na trenutnu situaciju te na potrebe tržišta, postojeći poslovni prostor u središtu Grada ne zadovoljava trenutne potrebe i plan je cjelokupno poslovanje izmjestiti u gospodarsku zonu Grada Valpova, s tendencijom daljnjeg razvoja i širenja proizvodnih pogona te novog zapošljavanja, istaknuo je direktor tvrtke Čičak d.o.o.
Ukupna vrijednost planirane investicije iznosi 5,5 mil. kn.
Prigodom potpisivanja Ugovora, gradonačelnik Šutalo izrazio je zadovoljstvo što se tvrtka Čičak d.o.o. iz Valpova u ovim teškim vremenima odlučila na investicijski poduhvat koji je zalog za budućnost i daje nadu u bolje sutra. Ujedno, napomenuo je da su stručne službe Grada Valpova i Valpovački poduzetnički centar d.o.o. uvijek na raspolaganju svim zainteresiranim investitorima i da će učiniti maksimalne napore iz svoje nadležnosti da se planirani projekti realiziraju u cijelosti, a sve na dobrobit svih građana Grada Valpova.

Izvor: Grad Valpovo

PODIJELI!