Nagrađivana poduzetnica Darija Perošević na prijemu kod gradonačelnika Matka Šutala

28.11.2019.

Nastavljajući s praksom odavanja priznanja uspješnim i nagrađivanim Valpovčankama i Valpovčanima gradonačelnik Matko Šutalo i njegova zamjenica Ana Brajnović danas su priredili prijem za Dariju Perošević.

Gđa. Perošević već gotovo 6 godina uspješno se bavi izradom rukotvorina i tradicionalnih suvenira prezentirajući i predstavljajući tim putem našu Slavoniju i naše Valpovo.

Na nedavno održanoj završnoj konferenciji „Nova perspektiva za žene u nerazvijenim područjima Hrvatske –Ženska perspektiva“ gđa. Perošević, inače vlasnica „Domaće radinosti Perošević“, primila je nagradu za najbolju priču i poduzetnički projekt u osječko-baranjskoj županiji. U sklopu konferencije održana je i revija poduzetnica i njihovih rukotvorina, suvenira i proizvoda kojima žele očuvati hrvatsku kulturnu i gastronomsku baštinu.

Tema sastanka, osim odavanja priznanja našoj poduzetnici, bila je i suradnja Turističke zajednice Valpovo i naših poduzetnika koji se bave tradicijskim obrtima i izradom suvenira, ali i proizvodnjom i preradom poljoprivrednih proizvoda. Kako će se u sklopu proslave Dana Grada Valpova 6. prosinca 2019.g. svečano otvoriti i Turistički ured u valpovačkom Centru kulture M. P. Katančić vjerujemo da prostora za suradnju u 2020.g. neće nedostajati.

Na kraju sastanka gradonačelnik Šutalo gđi. Perošević uručio je prigodan poklon i zaželio joj puno uspjeha u poslovanju, naravno sa željom za uspostavom i razvijanjem suradnje.Izvor: Ured gradonačelnika

PODIJELI!