NK Dubrava dobila grijanje i vodu

23.11.2018.

U cilju promicanja športa i rekreacije te poboljšanja uvjeta za bavljnje sportom djece i mladeži, a po nalogu g. Matka Šutala, gradonačelnika Grada Valpova, u zgradi NK Dubrave iz Ivanovaca izvršeno je postavljanje instalacija plina, radijatorskog grijanja i tople vode.
Ovom prilikom do zgrade svlačionica izveden je priključak na plinovodnu mjesnu mrežu sa izradom instalacije plinske instalacije do trošila, postavljen je kondenzacijski cirkulacijski zidni uređaj visokog stupnja iskoristivosti kondenzacijske tehnologije s niskim emisijama štetnih tvari i buke, na ovaj uređaj priključen je spremnik tople vode zapremine 500 litara, koji su povezani automatskom regulacijom. U sve prostorije prizemlja (izuzev prostorija sa tuševima) i na katu kao ogrijevna tijela postavljeni su radijatori sa termostatskim radijatorskim ventilima, glavama i prigušnicama, a svi povezani instalacijom od bakrenih cijevi.
Postavljanjem ovih instalacija u zgradi su se uvelike poboljšali i osuvremenili uvjeti za rad i boravak djece i mladeži NK Dubrave iz Ivanovaca, aktualnog prvaka 2. ŽNL Valpovo – Donji Miholjac, a zasigurno će se uštedjeti na utrošku energije.
Vrijednost predmetnih radova iznosi: 79.876,10 kn sa PDV-om.
Radove je izvela tvrtka Plinovar iz Belišća.

izvor: grad Valpovo

PODIJELI!