NK “Slavonac” Ladimirevci darovao svoju nekretninu Gradu Valpovu u svrhu obnove

12.03.2020.

Ugovor o darovanju nekretnine u vlasništvu Nogometnog kluba “Slavonac” iz Ladimirevaca Gradu Valpovu u četvrtak, 12. ožujka 2020. godine u Maloj vijećnici Grada Valpova potpisali su predsjednik ladimirevačkog nogometnog kluba Franko Vranjković i gradonačelnik Valpova Matko Šutalo. Radi se o klupskim prostorijama, nogometnom igralištu i pristupnim površinama. Ugovor je potpisan kako bi Grad Valpovo mogao prijaviti prostorije NK “Slavonac” na neki od budućih natječaja energetske obnove.

“Ovo je prvi korak ka rješavanju gorućeg pitanja energetske obnove prostorija NK “Slavonac”, a jednako tako i nogometnog igrališta. Naime, Grad Valpovo već nekoliko godina gleda ravnomjerno ulagati u sva prigradska naselja, pa tako i u naše najveće prigradsko naselje Ladimirevce. Gledat ćemo da u periodu koji je pred nama krenemo ka projektiranju obnove samih prostorija kluba i čekamo prijavu na natječaj koji bude adekvatan za energetsku obnovu, odnosno obnovu kompletnih prostorija nogometnog kluba. Ukoliko u dogledno vrijeme ne bude adekvatnog natječaja, Grad Valpovo će gledati, sukladno sredstvima koja osiguramo u proračunu, da sam krene u obnovu kluba”, poručio je gradonačelnik Šutalo, izrazivši veliko zadovoljstvo i zahvalu vodstvu NK “Slavonac” na darovanju nekretnine.

Zahvalu Gradu Valpovu izrazio je i predsjednik NK “Slavonac” Franko Vranjković, koji je dodao da su se odlučili na darovanje nekretnine jer sami ne mogu financirati obnovu. “Nadam se da ćemo ove godine pokrenuti projektnu dokumentaciju, a onda, kada natječaji budu [objavljeni], ići u energetsku obnovu”, rekao je Vranjković.

Potpisivanju Ugovora nazočan je bio i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i društvene djelatnosti u Gradskoj upravi grada Valpova Marko Vuksanić koji je priredio Ugovore za potpisivanje

PODIJELI!