NAJAVA RADIONICE: UKRASI SAM MASKU SVOJU

16.09.2020.

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće organizira novu kreativnu radionicu za djecu u četvrtak, 17. rujna 2020. u 17 sati.
Tema ove radionice opet su zaštitne maske za lice koje su u zadnje vrijeme postale obvezni dio odjevnih kombinacija. Na prošloj radionici djeca su naučila krojiti i šivati maske, a ovoga puta će ukrašavati unaprijed pripremljene maske flomasterima za tkaninu. Radionicu će voditi Belišćanka Ivana Kopić koja će pokazati kako koristiti spomenute flomastere i na taj način napraviti originalne, maštovite maske za lice.
Svi koji žele napraviti maske s vlastitim potpisom moraju se prijaviti na radionicu jer je broj mjesta ograničen. To mogu učiniti osobnom prijavom u Knjižnici, pozivom na broj telefona 400-627, porukom na email knjiznica@belisce.hr ili na Facebook stranici Knjižnice. Oni koji se prijave trebaju ponijeti olovke za pisanje i isprintane predloške motiva koje će crtati i bojati na maskama.
Svakako treba istaknuti da prijavljeni, zbog međusobne zaštite, moraju imati masku na licu, no to neće umanjiti dobru zabavu na radionici jer je kreativnost u belišćanskoj knjižnici jača od koronavirusa.

Tekst: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće
Fotografija: Ivana Kopić 

PODIJELI!