Koncert: 10 godina grupe Jovalius

12.10.2020.

Subota, 17.10.2020. u 19:00 sati
Dvorac Prandau - Normann Valpovo

Grad Valpovo, Turistička zajednica Grada Valpova i grupa Jovalius s ponosom vas pozivaju na veliki koncert povodom 10 godina od osnutka grupe Jovalius!

Grupa Jovalius osnovana je u listopadu 2010. godine. Od tada neprestano radi i djeluje, kako na našim prostorima, tako i diljem Lijepe naše, uz nekoliko značajnih nastupa u inozemstvu čime promiče svoje ime, ali i ime našeg grada, odakle članovi ove grupe i potječu. Jovalius je već nadaleko poznat kao grupa koja svojom glazbom uveseljava sve generacije i radi fešte za pamćenje, a uz to je od 2019. godine jedan od izvođača najveće hrvatske diskografske kuće Croatie Records. Grupa je do sada izdala 2 samostalna singla, a nadolazeći treći singl ujedno najavljuje i album prvijenac grupe Jovalius. Grupa Jovalius ovim besplatnim koncertom želi zahvaliti svom rodnom gradu, svim simpatizerima grupe, a ponajviše prijateljima i suradnicima koji su im u prvih 10 godina na bilo koji način nesebično pomogli. Na koncertu će uz grupu Jovalius nastupiti i neki od njihovih prijatelja i suradnika uz goste iznenađenja.
Ovu glazbenu poslasticu ne smijete propustiti!

Važne napomene:
* Koncert će se održati uz pravilno pridržavanje svih važećih epidemioloških mjera i preporuka za ovu vrstu aktivnosti te se mole svi posjetitelji da dođu na vrijeme kako bi se izbjegla gužva na ulasku i prilikom razmještaja posjetitelja neposredno prije početka koncerta.
** Koncert će se u slučaju kiše ili lošeg vremena održati u zatvorenom prostoru, o čemu će svi zainteresirani posjetitelji biti pravovremeno obaviješteni.
*** U slučaju donošenja restriktivnijih mjera od strane HZJZ-a te Stožera civilne zaštite RH, a vezanih uz pandemiju bolesti COVID-19, događanje će se ODGODITI za neki drugi termin.

PODIJELI!