Javni poziv za prijavu programa i projekata za financiranje iz sredstava mjesnih odbora na području Grada Valpova

02.06.2020.
Cilj natječaja je transparentnost dodjele financijskih sredstava i dobivanje što je moguće većeg broja kvalificiranih prijava.
Gradonačelnik Valpova Matko Šutalo, u skladu sa svojim ovlastima, raspisao je javni natječaj za financiranje programa i projekata koje provode udruge na području mjesnih odbora Grada Valpova u 2020. godini. Cilj natječaja je transparentnost dodjele financijskih sredstava i dobivanje što je moguće većeg broja kvalificiranih prijava, odnosno odabir najkvalitetnijih programa ili projekata. Pozivaju se sve udruge na području mjesnih odbora Grada Valpova da prijave svoje programe i projekte koji su usmjereni na organiziranje izvanrednih aktivnosti u tijeku godine, za nabavku opreme za rad udruge, organiziranje obilježavanja tradicionalnih smotri, obljetnica, izdavanja monografija i slično, kao i za realizaciju društveno-korisnih projekata. Ukupna raspoloživa sredstva za financiranje programa i projekata udruga po ovom Javnom natječaju iznose 248.460 kuna. Rok za prijavu je 30. lipnja. Potrebni obrasci i cjeloviti tekst natječaja, kao i upute za prijavitelje, objavljeni su na sljedećoj poveznici:
http://valpovo.hr/2020/06/01/javni-natjecaj-za-financiranje-programa-i-projekata-koje-provode-udruge-na-podrucju-mjesnih-odbora-grada-valpova-u-2020-godini/

PODIJELI!