Fotografije sa Salona fotografija “Minijatura” Beli Manastir 2018. u Valpovu

21. 01. 2019.

Gradska knjižnica i čitaonica Valpovo, u suradnji s Fotoklubom Valpovo, ZTK Valpovo – Belišće i FKK Baranja – film, organizira u četvrtak, 24. siječnja 2019. godine, s početkom u 18,00 sati izložbu fotografija Nacionalnog bienalnog VIII. Salona fotografija "Minijatura".
Nakon objavljenog natječaja Foto-kino kluba “Baranja-film” za prijavu fotografija (slobodna tema) na nacionalni bienalni VIII. Salon fotografija ”Minijatura” Beli Manastir 2018., koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Belog Manastira i Hrvatskog fotosaveza, odazvala su se 83 autora sa 488 poslanih fotografija. Minijature su fotografije veličine 10x10 ili 10x7 cm i prikazuju motiv prilagođen tom formatu.
Ovogodišnji selektor Salona akademski slikar Sreto Balaš je 9. listopada 2018. odabrao 250 fotografija koje se bile predstavljene na izložbi povodom Dana grada Belog Manastira. Od 250 selektiranih fotografija, 118 su autori iz Fotokluba Valpovo. Upravo za najveći broj prijavljenih radova Fotoklub Valpovo dobio je nagradu, ali nagrađeni su i pohvaljeni i neki članovi kluba za pojedinačne radove.
Pozivamo sve zainteresirane u Gradsku knjižnicu i čitaonicu Valpovo gdje će moći vidjeti kako izgleda svakodnevni život i svijet koji nas okružuje u minijaturnom formatu.

Izvor: Gradska knjižnica i čitaonica Valpovo

PODIJELI!