DODIJELJENE NAGRADE DOBITNICIMA AKCIJE „NAJUREĐENIJE OKUĆNICE GRADA VALPOVA“

27.07.2020.

Turistička zajednica Grada Valpova u srpnju je provela akciju za izbor najljepše uređenih prostora na području Grada Valpova pod nazivom „Najuređenija okućnica i prigradsko naselje na području Grada Valpova u 2020. godini“. Nakon što su predstavnici TZ-a obišli sve prijavljene okućnice, komisija je glasala i bodovala te je napravljen konačni poredak. Bodovanje je izvršeno u dvije kategorije, a to su najljepše prigradsko naselje i najljepša okućnica.

Dobitnicima su nagrade podijeljene u petak, 24. srpnja 2020. godine.

U kategoriji najljepše prigradsko naselje najviše bodova dodijeljeno je Nardu u koji je otišla novčana nagrada u iznosu od 2.000,00 kn. Na drugom mjestu završili su Ladimirevci u koje je otišlo 1.000,00 kn.

U kategoriji najljepša okućnica na prvom mjestu maksimalni broj bodova dobila je okućnica obitelji Horvat u Valpovu te su im Gradonačelnik i djelatnici Turističke zajednice uručili novčanu nagradu u iznosu od 1.500,00 kn.

Na drugom mjestu najljepše uređenih okućnica ona je gospođe Grete Đuranić iz Marjančaca kojoj je uručeno 1.000,00 kn.

Treće mjesto te novčana nagrada od 500,00 kn pripalo je Renati Soldo iz Valpova.

Na četvrtom, petom i šestom mjestu bodovanjem komisije završili su redom Damir Gebaj, Sanela Benčić i Stjepan Mijatović iz Valpova kojima je uručeno 200,00 kn novčane nagrade.

Gradonačelnik se zahvalio svim sudionicima na sudjelovanju, ali i na trudu i radu kojim pridonose Gradu Valpovu te ga čine ljepšim mjestom za život.

Ured gradonačelnika

PODIJELI!