BOŽIĆNI SAJAM u sklopu “Adventa u Valpovu”

13.12.2019.
Valpovački poduzetnički centar d.o.o. u suradnji s Gradom Valpovom i Turističkom zajednicom grada Valpova, u sklopu manifestacije „Advent u Valpovu“ organizira Božićni sajam, 14. prosinca 2019. godine s početkom u 10:00h na Trgu kralja Tomislava u Valpovu.
Sajam okuplja proizvođače i pružatelje usluga obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika, malih i srednjih poduzetnika, udruga i drugih te posjetiteljima pruža bogatu ponudu izložbeno-prodajnog karaktera.
Osim toga sajam će biti popraćen tamburaškim bendom Libero iz Osijeka, a u 11:00 sati se očekuje dolazak Moto mrazova – Moto klub 2 grada u kojima će uživati oni najmlađi.
Ove godine će se u sklopu sajma održati i jedna humanitarna akcija pod nazivom - BOŽIĆ ZA SVE! u organizaciji Dječjeg gradskog vijeća i DND-a Valpovo. Akcija uključuje prikupljanje igračaka i slikovnica za dječje vrtiće na području Valpova i prigradskih naselja te obitelji slabijeg imovinskog statusa kao i prodaju ogrlica s ciljem skupljanja sredstava za božićne pakete obiteljima slabijeg imovinskog statusa

PODIJELI!