Asfaltira se cesta u naselju Tina Ujevića u Valpovu

07.05.2020.

Projekt izgradnje i rekonstrukcije vodovodne i kanalizacijske mreže u gradu Valpovu u punom je zamahu.
Do sada, u nešto više od šest mjeseci, odrađene su oborinska odvodnja u ulici T.Ujevića, rekonstrukcija kolektora odvodnje u Reljkovićevoj ulici, odvodnja na Starovalpovačkom putu s pripremom za kućne priključke te ulica A.B Šimića. Također, izvršeni su i pripremni radovi za sanaciju ceste u Reljkovićevoj.
Jučer u dopodnevnim satima započela je sanacija ulice Tina Ujevića; asfaltiranje kompletnog naselja. Gradilište je obišao gradonačelnik Matko Šutalo sa suradnicima i predstavnicima izvođača. U dogovoru s njima, nakon izvođenja svih radova, staze, ceste i kolni prilazi vraćaju se u prvobitno stanje, tako da naše sugrađane molimo za strpljenje.
Na žalost sanacija nije u cijelosti pokrivena projektom te će dio neplaniranih troškova Grad morati pokriti sredstvima iz vlastitog proračuna.
Nakon naselja Tina Ujevića prelazi se na Reljkovićevu ulicu, a zatim na radove na dijelovima odvodnje u ulicama: Osječka, M.Gupca, J. Kozarca i Braće Radića. Zatim ulice Zinke Kunc, Vatroslava Lisinskog, Antuna Mihanovića, Branka Šimića, Zrinsko Frankopanska i dalje redom, sukladno glavnom projektu.

Izvor: Ured gradonačelnika


PODIJELI!