25. Dječji gradski karneval u Valpovu

01.03.2019.

Grad Valpovo, Turistička zajednica Grada Valpova te Ustanova za kulturne djelatnosti „Ante Evetović Miroljub“ Valpovo, organiziraju 25. Dječji gradski karneval koji će se održati 2. ožujka 2019. godine s početkom u 10:30 sati na Trgu kralja Tomislava u Valpovu
Ove ćete godine imati priliku vidjeti raznolike grupne i pojedinačne maske sudionika iz Dječjih vrtića Maza i Moj Bambi Valpovo, Osnovne škole Matije Petra Katančića Valpovo, Područne škole Ivanovci OŠ Ladimirevci – plesna skupina Ivančice, Puhački orkestar DVD-a Valpovo, Mažoretkinje Grada Valpova, a dobrodošli su i svi ostali maskirani mali i veliki građani i prijatelji grada.
Okupljanje sudionika bit će od 10:00 do 10:20 sati ispred Konzuma u Valpovu. Povorku predvodi natpis karnevala, Gradske mažoretkinje i Puhački orkestar DVD-a, a budnim okom ju prati ocjenjivački žiri koji će na kraju programa proglasiti najbolje grupne i pojedinačne maske za koje su osigurane prigodne nagrade.
Svečana povorka kreće u 10:30 sati od Konzuma kolnikom s desne strane pored Gradske kavane sve do „Đerdana“ gdje se povorka polukružno okreće te nastavlja svoj put s desne strane sve do pozornice na Trgu kralja Tomislava. Ispred pozornice kreće službeni dio karnevala nastupom Puhačkog orkestra DVD-a Valpovo i Gradskih mažoretkinja, a nastavlja se predajom ključeva Grada od strane Dječjeg gradonačelnika u ruke maškarama. Nakon predstavljanja svih sudionika na pozornici, slijedi druženje uz zabavni program benda Libero te proglašenje i dodjela nagrada najboljim skupnim i pojedinačnim maskama.
Za sve maskirane sudionike pripremljeno je 800 pokladnica i topao čaj koji će se posluživati na valpovačkom trgu. Završetak karnevala očekuje se oko 13:00 sati.
Zahvaljujemo suradnicima na pomoći u organizaciji ovogodišnjeg 25. Dječjeg gradskog karnevala:
Dječjem vrtiću Maza Valpovo
Dječjem vrtiću Moj Bambi Valpovo
Osnovnoj školi M.P.Katančića Valpovo
Područnoj školi Ivanovci Osnovne škole Ladimirevci (plesnoj skupini Ivančice)
Puhačkom orkestru DVD-a Valpovo
Mažoretkinjama grada Valpova
Odredu izviđača Iovallios Valpovo
Gradskom društvu Crvenog križa Valpovo
Petaračkim bušama, Baranjsko Petrovo Selo
Tomislavu Moraveku
Ines Brezovac
Slobodanki Griva Šokac

IZVOR: GRAD VALPOVO

PODIJELI!