Šesta biciklijada "Tour de Slavonia"


12.05.2018.

Ove nedjelje, 13. svibnja 2018. održat će se šesta biciklijada “Tour de Slavonia” u organizaciji BK Maraton teama, koja povezuje pet gradova Osječko-baranjske županije: Donji Miholjac – Našice – Osijek – Valpovo – Belišće – Donji Miholjac u dužini od 135 km, što ju svrstava među najduže u Hrvatskoj, i u kojoj je u svih pet gradova organiziran doček biciklista (osvježenje, voće, sokovi) i riječi dobrodošlice, nakon čega svi odlaze sretni i ponosni jer su odvezli respektabilnih 135 km.

Početak biciklijade je u 10 sati ispred hotela “Slavona” u Donjem Miholjcu. Oko 11.25 sati sudionici biciklijade zaustavit će se u Našicama na Trgu dr. Franje Tuđmana, oko 13 sati u Bizovcu kod Općine Bizovac, oko 14 sati u Osijeku na Trgu Ante Starčevića, oko 15.25 sati u Valpovu na Trgu kralja Tomislava, oko 16 sati u Belišću kod Centra za kulturu Sigmund Romberg, a cilj biciklijade je u Donjem Miholjcu oko 17.15 sati. Na svakoj postaji biciklisti će se zadržati 15 do 20 minuta.

Na valpovačkom Trgu kralja Tomislava, prije dolaska karavane, predstavnicima Grada Valpova pridružit će se sudionici „mini – biciklijade“ - djeca iz belišćanske i valpovačke osnovne škole. Ovom prilikom pozivaju se svi zaljubljenici u biciklizam i aktivan, zdrav život, da prihvate izazov te se pridruže dočeku biciklista te da se i sami uključe u biciklijadu..

PODIJELI!